Яскрава чорна вишиванка 1904

0/5
0 відгуків
Від щирого серця
1904
В наявності
3 680 грн.
1904
Яскрава чорна вишиванка 1904
3 680
-
+

Тканина: шовк

Кожна чарівниця повинна мати маленьку таємницю, яка, мов мед, притягує до неї захоплені погляди….

Саме такою є чорна вишиванка від ТМ «Від щирого серця». Універсальність кольору та крою найкращим чином доповнив яскравий квітковий малюнок на рукавах та вирізі виробу. Синьо-червоний візерунок с зеленими вкрапленнями чудово поєднується з оригінальнім рослинним орнаментом на рукавах та манжетах моделі. А скромний V-образний виріз – надає пікантності, видовжуючи шию та залишаючи місце загадці… адже саме вона манить найбільше…

Просторий низ вільного крою ніколи не сковуватиме ваші рухи, а широкі рукави з вишитими манжетами – підкреслять тендітність рук і плечей. Легкий, дихаючий шовк – подарує комфорт та прохолоду під час літньої спеки та захистить від прохолодних вечорів ранньої осені.

Універсальна модель має оптимальну довжину, найкращим чином підкреслюючи принади власниці. У ній ви виглядатимете однаково чарівно на діловій зустрічі, в офісі чи на романтичному побачені.

А з ТМ «Від щирого серця» ви можете замовляти та купувати яскраву чорну вишиванку, не боячись відсутності потрібного розміру, адже наш дружній колектив із задоволенням пошиє її саме для вас*! Вже через 10-16 днів ви будете приміряти готовий виріб у себе вдома.

Усе, що треба для цього зробити – залишити заявку на сайті. Ми самі зв’яжемося з вами і втілимо мрію в реальність аби ви зачаровували оточуючих своєю красою!

*Увага! У разі індивідуального замовлення ціна може змінюватись. Для уточнення інформації дзвоніть по телефонах 050 377 90 30, 068 58 75 170, 066 368 7206.

0/5
0 відгуків